Condicions
Les presents condicions generals de contractació constitueixen un contracte del client amb la Casa rural Can Girmas a través de la seva pàgina web www.cangirmas.com per la reserva de l’allotjament. Si us plau, llegiu atentament les presents condicions generals i assegureu-vos que comprèn el seu contingut abans de fer la reserva. Les presents condicions són d’aplicació a totes les reserves realitzades així com a tots aquells per a qui es realitzi la reserva.

RESERVES I CONFIRMACIÓ
Les reserves i les sol·licituds d’informació es poden efectuar mitjançant el formulari que la Casa rural Can Girmas posa a disposició al seu lloc web. Cap reserva tindrà caràcter vinculant fins que el client no hagi acceptat l’oferta i abonat l’import del dipòsit tal com es detalla en el punt. En el moment de formalitzar la reserva, s’ha d’ingressar, en el termini de 48 hores, un dipòsit del 30% de l’import total, mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària al número de compte que es facilitarà. Les reserves es confirmaran per correu electrònic, un cop rebut l’abonament en compte. Casa rural Can Girmas només donarà per confirmada la reserva quan pugui verificar que el dipòsit sol·licitat hagi estat abonat, moment en el qual serà enviada la confirmació de la reserva juntament amb els detalls de la mateixa. El pagament de la resta de l’import total de l’estada haurà de ser abonat en el moment de l’arribada a la casa. 

TARIFES
Els preus de l’allotjament per la casa completa són per a un màxim de 4 persones, podent afegir llits supletori fins a un total de 6. Serveis inclosos: L’allotjament, esmorzar si ho sol·licita el client al fer la reserva amb un cost extra per persona / dia.

Al completar la reserva s’hi inclou la taxa turística corresponent a Catalunya aplicable a cada persona i dia. 

Serveis no inclosos: Els trasllats / assistències a la finca o altres similars, excursions o visites, càrrecs addicionals a l’habitació, menjars, activitats o serveis que no figuren a la confirmació de la reserva.

ESTADA MÍNIMA
L’estada mínima és d’una nits, amb les següents excepcions: els ponts es lloga per tot el període, exemple: pont de divendres a dilluns 3 nits vacances de Setmana Santa, mínim 4 nits

NENS I NADONS
En fer la reserva i per poder aplicar la tarifa corresponent, s’indicarà el total de persones tant d’adults com de nens que ocupin plaça / llit. Només es permet un llit supletori per habitació. Els nadons de fins a 2 anys que no ocupin plaça no tenen cost, es facilita bressol de viatge. Sota cap circumstància es permetran més persones que les establertes segons el nombre màxim esmentat en la confirmació de la reserva, inclòs nens majors de 2 anys. Sí el nombre de persones sobrepassa la capacitat indicada, el propietari pot exigir una compensació econòmica proporcional al preu per persona i es reserva el dret d’admissió o cancel·lació de la reserva.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ
El dipòsit de reserva del 30% per la reserva s’entendrà a compte de l’import resultant dels serveis contractats i no és reemborsable ni transferible. Es pot cancel·lar amb dret a devolució del dipòsit de la reserva fins a 15 dies abans de l’arribada. En el cas que el client canviï les dates, serà entès com una nova reserva i estarà també subjecta a les condicions de cancel·lació. Qualsevol cancel·lació, incloent força major, estarà subjecta a la nostra política de cancel·lació. No es realitzarà devolució ni abonament en cas d’interrompre l’estada en l’allotjament.

ENTRADES I SORTIDES
Check-in: 16:00 h. Check-out: 12:00 h. La casa estarà disponible a partir de les 16:00 h. Assegureu-vos d’informar-nos l’hora aproximada d’arribada i sobretot si està prevista per a més tard de les 20:00 h, perquè puguem planificar el check-in i mantenir-lo informat sobre qualsevol retard o canvi. Faciliti el seu número de telèfon i adreça electrònica de contacte per si necessitem comunicar-nos amb vostè. Cobraments extres per arribades tard: 10 Euros partir de les 22:00 hrs. El dia de sortida, la casa quedarà lliure abans de les 12:00 h. però, si els hostes volen entrar o sortir de la finca en horaris diferents, ho podran fer previ acord i sempre que aquesta no vagi a ser ocupada per un altre client. Si necessita sortir més tard si us plau pregunteu al moment del check-in si això és possible. Tractarem de donar cabuda a la seva petició. Qualsevol sortida a partir de les 20:00 hores estarà subjecta a la totalitat del preu per nit.

EQUIPAMENT
Els preus inclouen: Despeses d’aigua, electricitat i calefacció. Roba de llit i tovalloles per a cada ocupant. La roba de llit es compon de llençols, mantes i edredó. Les tovalloles són de bany i mans per a cada ocupant. Cuina completament equipada (rentavaixelles, forn, vitroceràmica, frigorífic, microones, espremedora, i altres petits electrodomèstics, així com vaixella, gots, coberts, paelles, cassoles, …)

NETEJA
La casa rural es neteja abans de l’arribada de cada client. En sortir, el client està obligat a deixar la casa rural en condicions raonables, amb totes les escombraries reciclades correctament. En cas contrari, se li cobrarà un suplement de neteja. En estades superiors a 7 dies s’efectuarà un canvi de roba de llit setmanal.

ACTIVITATS
La contractació d’activitats programades a Can Girmas i / o altres serveis seran acordats prèviament a la confirmació de la reserva. Quan els usuaris sol·licitin, previ pagament corresponent, serveis o activitats suplementaris que no puguin ser facilitades, Casa rural Can Girmas no contraurà més responsabilitat que la de reemborsar l’import pagat per aquests serveis.

CLIENT-COMPORTAMENT
Els termes i condicions de Casa rural Can Girmas, pel que fa als disturbis, la música alta i les festes són molt clars: TOTS ESTAN ESTRICTAMENT PROHIBITS. Els clients allotjats a la Casa Rural Can Girmas han de saber que si la veu i música a tot volum s’escolten, o els veïns es queixen, pot resultar en el desallotjament immediat sense importar l’hora del dia o de la nit. El client serà responsable del comportament correcte i decent de totes les persones que l’acompanyen. En cas que aquesta persona, o qualsevol de les persones acompanyants no es comporti d’una manera adequada i responsable, Casa rural Can Girmas tindrà dret a sol·licitar al client ia les persones que l’acompanyin a abandonar la casa rural sense dret d’aquest a reclamar cap tipus de compensació.
Això també significa la pèrdua de l’import pagat i el dipòsit.

NORMES DE LA CASA
Els clients es fan responsables de mantenir la casa correctament tancada en la seva absència. Els clients no podran realitzar a la casa rural activitats molestes, insalubres, nocives, perilloses o il·lícites. No es podran realitzar festes o reunions que puguin ocasionar molèstia. No s’admeten visites sense el consentiment exprés del propietari. EL TEMPS DE SILENCI ÉS TOTS ELS DIES DE 22:00 a 10:00 Agraïm la seva col·laboració en aquest assumpte i esperem que entengui que aquestes regles són necessàries per a la convivència a la casa rural. Les instal·lacions es mantindran en perfecte ús, cada objecte al seu lloc original, en cas de produir-se algun desperfecte sobre les instal·lacions aquest haurà de ser comunicat al propietari. Els clients hauran de tractar la casa i el seu contingut amb respecte i no sostreure res de la mateixa, seran responsables dels danys causats. Si us plau no deixin encesa la calefacció, a una temperatura excessiva si tenen pensat passar el dia fora de la casa o si és el seu últim dia d’estada. Moderi el ús de la calefacció. Dipositi les escombraries en els contenidors a aquest efecte, no la deixi a l’exterior, els animals podrien escampar. MAI llanci al contenidor d’escombraries cendra que possiblement contingui foc. Està totalment prohibit fumar a les habitacions i / oa les zones comunes (sala d’estar i menjador). No porti aparells elèctrics de gran consum: assecadors de cabell, calefactors, planxes elèctriques de cuinar, etc … Li agraïm faci un ús responsable de l’energia de la finca.

CONSIDERACIONS FINALS
Casa rural Can Girmas es reserva el dret a modificar aquestes condicions generals en qualsevol moment sense necessitat de notificació ni avís previ, per tant, la prestació d’aquest servei té una durada limitada al moment en què l’usuari es trobi connectat a la pàgina web oa algun dels serveis que a través del mateix es faciliten. Mitjançant la realització de la reserva, vostè accepta que ha llegit, entès i ha acceptat les presents condicions generals. Si hi ha algun element d’aquestes condicions generals que no comprèn totalment, o té algun dubte o pregunta, si us plau contacti amb nosaltres. En cas que vostè realitzi la reserva per dues o més persones, la persona que realitzi la reserva haurà d’estar autoritzat per poder representar a tots aquells en nom dels que hagi fet la mateixa, així com acceptar la responsabilitat derivada dels pagaments realitzats en nom d’aquestes persones, incloses les despeses per cancel·lació o els derivats de rectificacions o modificacions. Així mateix, ha d’informar a tots aquells en el nom hagi realitzat la reserva, dels detalls de la reserva, així com de qualsevol altra informació rellevant. Assegureu-vos que totes les dades personals facilitades durant la seva reserva són correctes i veraces. L’usuari declara que és major d’edat, és a dir, té, almenys, 18 anys i disposa de la capacitat legal necessària per vincular-se per aquest acord i per utilitzar aquest lloc web de conformitat amb les Condicions Generals aquí enunciades, que comprèn i entén íntegrament. Si vostè és menor de 18 anys, i viatja amb adults però sense els seus pares o tutors legals, aquests hauran d’assumir la responsabilitat derivada de la reserva, així com totes les obligacions i despeses que de la mateixa es derivin.